Rexadvies
Erkend financieel adviseur
tel: 06 - 55 15 11 33

Wij hebben door REX advies onze hypotheek laten aanpassen en verhogen. Alles is goed en kundig geregeld. Wij zijn goed geadviseerd en goed op de hoogte gehouden. Roeland Reckman is heel klant- en service gericht. Mochten wij in de toekomst nog een advies nodig hebben dan gaan wij zeker terug naar REX advies.

Kim Letteboer

Voor onze nieuwe hypotheek hebben wij opnieuw gekozen voor RexAdvies. De uitgebreide ervaring en de service-gerichte instelling hebben wij ook ditmaal zeer op prijs gesteld.
Roeland is een deskundige en prettige adviseur.

Marieke en Henk Jan de Ruiter

Roeland luisterde goed naar onze persoonlijke wensen en maakte er echt maatwerk van. Hij nam alle tijd voor de vele vragen die we hadden.  Daarbij was hij erg snel in het geven van reacties en nam alle tijd via mail, telefonisch of tijdens de gesprekken om alles goed uit te leggen. Hij nam altijd de rust en tijd om ons stap voor stap mee te nemen in het proces. Van start tot aan het tekenen bij de notaris heeft hij alles geregeld. Voor ons werd de ingewikkelde financiële materie een stuk duidelijker en heeft hij ons echt geweldig geholpen.

Familie van Setten

Wij besloten onze complexe financiële situatie ter herzien. Naast een vereenvoudiging hadden wij ook het streven om onze maandlasten zoveel mogelijk te verlagen. Tot op dat moment hebben wij altijd alles zelf geregeld maar voor deze operatie leek het ons verstandig om advies in te winnen. Roeland maakte snel een heldere analyse en kwam onmiddellijk met concrete oplossingen. Door de complexe situatie heeft Roeland zowel aan geldverstrekkers als aan ons met veel geduld telkens de situatie moeten uitleggen.
Hier bleek echt zijn meerwaarde. Waar wij zelf en wellicht andere adviseurs hadden afgehaakt heeft Roeland net zo lang geknokt tot het voor elkaar was.
Het resultaat mag er zijn; Een overzichtelijk situatie en maandlasten die zo’n 40% lager zijn!

Familie van Eck

Wij hadden al eerder een hypotheek afgesloten via Rexadvies. We hebben op basis van een goed advies, een goede en gedegen hypotheek afgesloten.
Het scheelt ons voor de tweede keer honderden euro’s per jaar. Met een geweldige service van Roeland, service die eigenlijk niet in zijn pakket thuishoort. Maar na een telefoontje stond hij aan onze deur om weer een perfect contract voor ons te regelen. De vorige keer gaven we een 9+, daar komt nu het laatste puntje bij.
Op de schaal van 10 een vette 10 voor een service waar vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Familie Coops

Wij waren sceptisch op het moment dat we een afspraak hadden gemaakt. Bij onze vorige hypotheek ging alles zo snel. Alles werd snel geregeld en eigenlijk begrepen we helemaal niets van de hypotheek. En dat terwijl het de grootste kostenpost is binnen ons gezin. Dit frustreerde ons enorm.
Dit keer wilden we alles weten. Wat er mogelijk was en écht toegepast op onze wensen.
Tot onze verbazing kwam er geen “snelle gelikte verkoper” aan de deur. Het klikte direct en al onze wensen werden op een rij gezet. Al onze vragen werden beantwoord. Daarna ontvingen wij een perfect advies op maat voor een hypotheek bij een bank waar wij zelf nooit aan hadden gedacht. Nu zijn we heel gelukkig met onze nieuwe hypotheek!

Familie van Doorn

Dankzij Rexadvies hebben wij onze hypotheek over kunnen sluiten. Rexadvies is een zeer prettig adviesbureau die samen met de klant kijkt naar de best passende oplossing. Wij raden het bureau dan ook erg aan. Nogmaals bedankt voor al de moeite en energie die er ingestoken is.

Familie de Haas

Financiering nodig?

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

© Copyright 2024: Rex Advies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Branding door Companyfuel