Rexadvies
Erkend financieel adviseur
tel: 06 - 55 15 11 33

Welke hypotheek is geschikt voor jou?

Een nieuw huis kopen, daar komt veel bij kijken. Meestal is het plan om er heel wat jaren door te brengen. Dus heb je een prachtig plekje gevonden, dan komt het zakelijke gedeelte om de hoek kijken. Het is tijd om de financiering rond te maken. Het is niet eenvoudig om een overzicht te krijgen van al je financiële mogelijkheden. Kies daarom voor ons onafhankelijke advies zodat we samen kunnen kijken welke hypotheek het beste bij jou past.

Duitse hypotheken

Ook Duitse hypotheken zijn mogelijk via Rexadvies, hiervoor hebben wij een speciaal certificaat van bemiddeling.

De rentepercentages van Duitse banken zijn bijzonder aantrekkelijk en veel lager dan die van Nederlandse banken. Daarbij de zekerheid van 100% aflossen van de gehele hypotheek in 20 jaar. De eisen waaraan de aanvraag dient te voldoen zijn echter sterk afwijkend en de afsluitkosten hoger. Of een Duitse hypotheek bij je past is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Hypotheek in Nederland afsluiten vanuit buitenland

Regelmatig krijgen wij vanuit het buitenland het verzoek om een hypotheek in Nederland te regelen. Een hypotheek in Nederland afsluiten vanuit buitenland is met de juiste kennis geen enkel probleem en dit kan bij ons volledig online!

Neem contact op en we helpen je met een persoonlijk advies.

Vrijblijvende offerte?
  Voeg een foto toe:

  Daarom kozen anderen voor Rex Advies

  Het resultaat mag er zijn; Een overzichtelijk situatie en maandlasten die zo’n 40% lager zijn. Roeland, bedankt! We gaan zeker bij je terug komen.

  Familie van Eck
  Werkhoven

  Op de schaal van 10 een vette 10 voor een service waar vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen. Roeland, wederom bedankt!

  Familie Coops
  Maurik

  Het klikte direct en al onze wensen werden op een rij gezet. Al onze vragen werden beantwoord. Dank je wel Roeland!

  Familie de Haas
  Culemborg

  © Copyright 2024: Rex Advies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Branding door Companyfuel